Grenzenloos
Reizen & Emigreren
VanDorp Educatief
NT2 & Inburgering
Village
Fictie & Non-Fictie


  Home > VanDorp Educatief > Ticket naar Nederland

Ticket naar Nederland
Oefenpakket voor het inburgerexamen buitenland

Margreet Kwakernaak


   

ISBN: 9789077698198


Dit pakket bestaat uit een handleiding, vertalingen daarvan in 12 talen, een audio-cd met dezelde soort oefeningen als het examen

De handleiding is in 12 talen opgenomen: Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Portugees, Turks, Koerdisch, Standaard Arabisch, Chinees, Russisch, Indonesisch, Thai.

Het oefenpakket is een prima examentraining, waarna men precies weet hoe dit examenonderdeel verloopt en wat voor soort vragen men kan verwachten.

Het onderdeel Nederlandse taal bestaat uit een telefonische toets waarbij u zinnen nazegt, korte vragen beantwoordt, tegenstellingen noemt en twee korte verhalen navertelt.

U vindt in dit oefenpakket 160 zinnen, vragen, tegenstellingen en verhalen om na te vertellen. Deze staan zowel in het boekje als op de audio-cd. Door het gebruik van de audio-cd leert u de uitspraak en raakt u bovendien gewend aan het inspreken zoals u dat ook zult moeten doen tijdens de echte toets.

Dit pakket is een prima examentraining, maar u moet het Nederlands kunnen verstaan en spreken op niveau A1-min voordat u het examen kunt gaan doen. Er zijn verschillende zelfstudieboeken en cd- roms om Nederlands te leren. Kijk daarvoor op: www.nederlandsalstweedetaal.nl

Dit oefenpakket is ontwikkeld door Margreet Kwakernaak in samenwerking met uitgeverij vanDorp Educatief. Margreet Kwakernaak heeft meer dan tien jaar ervaring als docent Nederlands als tweede taal (NT2) en is directeur van het taleninstituut Suitcase talen in Almere.


Copyright © 2023 - VanDorp Uitgevers