Grenzenloos
Reizen & Emigreren
VanDorp Educatief
NT2 & Inburgering
Village
Fictie & Non-Fictie


  Home > Village > VIP 1 - Tijd voor nieuwe vrienden

VIP 1 - Tijd voor nieuwe vrienden
Very Important Puber

Merlien Welzijn


   

ISBN: 9789461850263 / 9789461850294 (eBook)


Nu met 5 euro #ikblijfthuis korting van 12,50 voor 7,50!

De dertienjarige Robert is boos omdat zijn ouders gescheiden zijn. Zijn vader besluit ook nog eens met zijn nieuwe vriendin op wereldreis te gaan.
Door de verhuizing is Robert zijn beste vriend kwijtgeraakt. Als die maatjes besluit te worden met Roberts oude pestkop voelt hij zich verraden.
Op zijn nieuwe school wil hij vrienden maken. Maar wie kan hij vertrouwen? Robert ontmoet de eigenzinnige Anna, een meisje dat als de freak bekend staat en niet erg populair is. Is het wel cool om met haar om te gaan? Waarom doet ze zo raar?
Als het Robert te veel wordt, vlucht hij in het gamen en in zijn dromen. Hij vraagt zich af of zijn leven wel normaal is. En, of hij wel normaal is.


Vanaf deel 3 kunnen lezers meehelpen om te bepalen hoe de verhaallijn zich moet ontwikkelen. Kijk hier voor meer informatie.


Over de auteur
Schrijfster Merlien Welzijn studeerde Engelse taal en letterkunde en werkte daarna voor verschillende bedrijven.
Naast jeugdboekenschrijfster is zij in het dagelijks leven ook nog moeder van twee kinderen.


Gastlessen
Merlien Welzijn verzorgt ook gastlessen op scholen. Hierbij vertelt zij over haar manier van verhalen schrijven en kunnen leerlingen alles te weten komen over hoe een boek tot stand komt van idee tot eindproduct. Zeer geschikt voor lessen Nederlands in de brugklas. Leerlingen en school kunnen de boeken van Merlien bovendien met korting aanschaffen. Lees alles over de gastlessen in deze folder.

Lespakket
Voor scholen is er een gratis kant-en-klaar lespakket bij dit eerste deel van de VIP-reeks. Het lespakket kunt u hier downloaden.


Lees het eerste hoofdstuk online:Andere titel in deze serie: Blijf van mijn vriendin af!


Copyright © 2021 - VanDorp Uitgevers