Grenzenloos
Reizen & Emigreren
VanDorp Educatief
NT2 & Inburgering
Village
Fictie & Non-Fictie


  Home > > Parisiennes herken je aan hun benen

Parisiennes herken je aan hun benen
Verhalen

Andy Arnts


   

ISBN: 9789461851017 / 9789461851512 (eBook)


Monsieur Debray dacht het zeker te weten: Parisiennes herken je aan hun benen. Tot hij zich daar een keer goed in vergiste, met alle gevolgen van dien.
Samen met 17 andere stukken illustreert dit verhaal de fijnzinnige en meesterlijke wijze waarop Arnts een herkenbare sfeer van melancholie en levensvreugde weet op te roepen.

Met Parisiennes herken je aan hun benen lanceert Andy Arnts opnieuw een prachtige verzameling verhalen, die niet alleen zijn liefde voor Frankrijk en Parijs kenmerken, maar vooral getuigen van zijn rijke fantasie, aanstekelijke humor en buitengewone verteltalent.

Andy Arnts is hoofdredacteur van het bekende Frankrijk- magazine En Route en werkte als journalist voor vele andere magazines. Eerder publiceerde hij de verhalenbundel Van Bouillabaisse tot Bruni (2010) en de roman Richter (2013).

"Heb net het nieuwe boek van Andy Arnts (Parisiennes herken je aan hun benen) in een keer uitgelezen. Een aanrader voor elke Parijs en Frankrijkliefhebber!" - Femke Wolthuis (NOS Journaal)


Copyright © 2023 - VanDorp Uitgevers