Grenzenloos
Reizen & Emigreren
VanDorp Educatief
NT2 & Inburgering
Village
Fictie & Non-Fictie


  Home > Village > eBook - Succesvol Netwerken

eBook - Succesvol Netwerken
50 Do's and 50 Don'ts

Rob Tol


ISBN: - / 9789461850959 (eBook)


We leven in een netwerkmaatschappij, zowel online als offline. Niet iedereen vindt dit leuk, maar je kunt wel leren netwerken, zodat het leuker en doelgerichter wordt.

Je wilt immers:
- Geen tijd verspillen aan ondoelmatig netwerken;
- Niet teveel acquisitie- of onderzoekskosten maken;
- Potentiele klanten effectiever benaderen;
- Nieuwe zakelijke relaties aanboren;
- Aanbevolen worden.

Vraag honderd mensen wat hun belangrijkste `dos en Don's zijn bij het netwerken en je krijgt evenzoveel antwoorden. Dit boek geeft een overzicht van wat je wel of niet moet doen om succesvol te zijn op het gebied van zakelijk netwerken.

Het zijn soms net tegeltjeswaarheden. De meeste Do's spreken voor zich en dienen als opfrisser, maar doe je ze ook? Je hoeft ze niet allemaal te doen om succesvol te zijn.

Over de auteur Rob Tol: Rob is een ondernemer en netwerker pur sang. Met zijn adviesbureau TOL Marketing en Communicatie houdt hij zich al 15 jaar bezig met strategie, positionering en profilering in overheids- en zakelijke markten. Rob werkte ruim tien jaar bij ABB en bijna twintig jaar binnen de Siemens Groep. Hij vervult functies binnen diverse vak-, branche- culturele- en ICT-initiatieven. Zijn kennis en ervaring over netwerken heeft hij gebundeld in dit eBook. Hij hoopt dat hij het nut van netwerken hiermee duidelijk maakt en reikt je handvaten aan om ermee aan de slag te gaan.


Gepersonaliseerde versie voor uw bedrijf
Het is mogelijk een gepersonaliseerde versie van het succesvolle eBook 50 D's & 50 Don's bij Zakelijk Netwerken te bestellen. Volledig customized voor uw bedrijf of organisatie. Met bijvoorbeeld het bedrijfslogo, een eigen voorwoord of zelf toegevoegde hoofdstukken.

Download deze brochure voor meer informatie.


Copyright © 2021 - VanDorp Uitgevers