Grenzenloos
Reizen & Emigreren
VanDorp Educatief
NT2 & Inburgering
Village
Fictie & Non-Fictie


  Home > > VLUCHTSPEL

VLUCHTSPEL
Deel 2 - Zomerstorm

Lineke Breukel


   

ISBN: 9789461850843 / 9789461851116 (eBook)


Vijf maanden nadat Nicole het Vluchtspel van de Broederschap heeft overleefd, voert ze een teruggetrokken bestaan waarin ze gewend is geraakt om elk spoor voortdurend achter zich uit te wissen. Toch lukt het de Broederschap om haar terug te vinden en wordt er een nieuw Vluchtspel georganiseerd, waar enkele dood gewaande vijanden aan meedoen om wraak op haar te nemen. Deze keer is Nicole niet de enige die moet rennen voor haar leven, want ook haar vrienden worden met de dood bedreigd.

Net als in Broederschap van de Jacht, het eerste deel van de Trilogie Vluchtspel, staat ook in dit spannende scenario overleven centraal. Niet alleen fysiek - door de bloedstollende mensenjacht - maar ook door alle emoties die Nicole en de andere personen in deze meeslepende thriller moeten ondergaan.

Over de auteur
Lineke Breukel emigreerde in 2012 van het drukke westen van Nederland naar Zweden, waar zij sindsdien midden in de natuur leeft. Over deze stap schreef zij eerder een boek.
Ook in dit tweede deel van de trilogie Vluchtspel zijn vele persoonlijke ervaringen en emoties van de auteur verweven met die van de hoofdpersoon.


Copyright © 2023 - VanDorp Uitgevers