Grenzenloos
Reizen & Emigreren
VanDorp Educatief
NT2 & Inburgering
Village
Fictie & Non-Fictie


  Home > VanDorp Educatief > Ik leer je Nederlands!

Ik leer je Nederlands!
Aanvullend materiaal voor de taalcoach

Fros van der Maden


   

ISBN: 9789461851338


Ik leer je Nederlands! biedt taalcoaches, docenten en taalvrijwilligers de mogelijkheid om taalleerders gericht te helpen om hun Nederlands echt te gaan gebruiken in de praktijk van alledag.

Het oefenmateriaal sluit nauw aan bij de lessen in de methoden Nederlands nu! en Learn Dutch now!, maar is ook uitstekend te gebruiken in combinatie met andere NT2 methodes.
Zodra de taalleerder een hoofdstuk naar tevredenheid met een test heeft afgesloten, kan het werken met Ik leer je Nederlands! beginnen.

Elke les bevat vier gespreksoefeningen, twee praktische schrijfoefeningen en twee speelse woordenschatoefeningen die de taalleerder en de coach (en/of de groep) samen uitvoeren. Per oefening is nauwgezet aangegeven hoe de coach de taalleerder het best kan begeleiden.
Benodigd lesmateriaal kan uit het boek worden gekopieerd.
Aan het eind van een les wordt aan de hand van een evaluatieformulier systematisch besproken wat al goed gaat en wat nog beter kan.

Het niveau van Ik leer je Nederlands! is ERK/CEF A1-A2.

Ook verkrijgbaar samen met Nederlands nu! met €10,00 combinatiekorting.


Op verzoek van veel docenten zijn vanaf nu losse toetsen bij alle 12 hoofdstukken (inclusief antwoordmodellen en normeringsvoorstel) beschikbaar bij Nederlands nu / Learn Dutch now. Docenten die met een van beide methoden werken, kunnen de toetsen aanvragen via info@edutekst.nl. De toetsen worden u dan zo spoedig mogelijk in PdF-format toegestuurd.

Bekijk de preview van Ik leer je Nederlands!:


Copyright © 2022 - VanDorp Uitgevers