Grenzenloos
Reizen & Emigreren
VanDorp Educatief
NT2 & Inburgering
Village
Fictie & Non-Fictie


  Home > Village > IJSBLAUW

IJSBLAUW
Deel 1 - Het Instituut

Lineke Breukel


   

ISBN: 9789461851796 / 9789461851819 (eBook)


Wanneer Eva-Lin Wagner zichzelf in het Amsterdamse Vondelpark vindt, blijkt ze ontdaan van elke herinnering uit haar leven. Zoekend naar haar eigen identiteit, komt ze terecht in een gewelddadige wereld waar de strijd om absolute macht de boventoon voert. Met kunst- en vliegwerk weet ze te overleven, maar naarmate ze dieper doordringt in haar oorspronkelijke verleden, ontdekt ze dat haar nieuwe identiteit op alle fronten botst met de persoonlijkheid die zij denkt te zijn geweest.

Een prachtige actiethriller van een ongekend hoog niveau. Vol vaart, spanning en een ijzingwekkend plot.

Over Vluchtspel, de vorige trilogie van Lineke Breukel, schreef Hebban.nl: Kan niet anders dan als een verborgen schat in het thrillergenre bestempeld worden. Laat zich vlot lezen, is erg spannend, met grondig uitgediepte personages. De perfecte thriller.


Over de auteur

Lineke Breukel is een Nederlandse auteur die sinds vijf jaar in Zweden leeft en reeds een flink aantal succesvolle thrillers heeft geschreven.
Het instituut is het eerste deel in de nieuwe trilogie IJsblauw.


Leesfragment:


Recensies:

"Het Instituut – het eerste deel van IJsblauw – kun je vergelijken met Jason Bourne meets Orphan Black. Beter zou ik het niet kunnen verwoorden."
- Boeklovers.com


Copyright © 2021 - VanDorp Uitgevers