Grenzenloos
Reizen & Emigreren
VanDorp Educatief
NT2 & Inburgering
Village
Fictie & Non-Fictie


  Home > VanDorp Educatief > Het Grote Spellenboek voor anderstaligen





Het Grote Spellenboek voor anderstaligen
Deel 1

Jenneke de Nerée


   

ISBN: 9789461852281


Het Grote Spellenboek voor anderstaligen is speciaal ontwikkeld voor anderstaligen vanaf niveau A1 die op een speelse manier met de Nederlandse taal aan de slag willen.

De spellen zijn afwisselend wat betreft vorm, inhoud en moeilijkheidsgraad. De spellen kunnen zowel tijdens de Nederlandse les worden gedaan als thuis met vrienden of taalmaatjes.

De spellen zijn bedacht door Jenneke de Nerée, die een ruime ervaring heeft op het gebied van Nederlands als tweede taal.


Recensie NBD Biblion:
Voor NT2-docenten die meer afwisseling in hun onderwijs willen aanbrengen, is hier een boek dat voor een vrolijke noot in de klas zorgt. Het staat vol leuke, leerzame spelletjes, dertig in totaal, voornamelijk gericht op spreekvaardigheid en woordenschat en op het inslijpen van grammaticale constructies.
De oefeningen worden duidelijk beschreven: voorbereiding, oefening, doel. Met in de linkerkolom relevante informatie over het taalniveau, de vaardigheid en subvaardigheden, de vorm en het materiaal, het aantal spelers en de opzet van het spel. In één oogopslag zie je dus wat je wel of niet kunt gebruiken. Niet in alle leermethodes NT2 staan (veel) spelletjes. Dit methodeonafhankelijke boek is dan ook een aanwinst!


Bekijk de preview van dit boek:

Bekijk en bestel ook deel 2!






Copyright © 2023 - VanDorp Uitgevers