Grenzenloos
Reizen & Emigreren
VanDorp Educatief
NT2 & Inburgering
Village
Fictie & Non-Fictie


  Home > Village > Oogvocht

Oogvocht
Thriller

Ilona van Hilst


   

ISBN: 9789461852519 / 9789461852519 (eBook)

Deze titel komt uit op: 17 april 2019,
maar is nu reeds voor te bestellen.


Wie bestelt in de voorverkoop ontvangt exclusief een door de auteur gesigneerd exemplaar!

Isis heeft een goed bestaan opgebouwd voor zichzelf. Samen met haar verloofde Walter leidt ze een succesvol bedrijf. Maar haar leven verandert plotseling als na 19 jaar Isis’ broer Bram op de stoep staat. Hij beweert dat hun moeder jaren geleden vermoord is door hun stiefvader. Hoewel Isis het verhaal aanvankelijk niet gelooft regelt ze wel een bezoek bij haar biologische vader. Die vermoedt dat er 21 jaar geleden iets vreselijks heeft plaatsgevonden, toen Isis en Bram als kinderen bij hun moeder en stiefvader in Frankrijk woonden.
Wanneer Isis kort daarna voor haar werk afreist naar het Egyptische Luxor, kan ze niet vermoeden dat haar leven plotseling in gevaar is door een mythische gebeurtenis...


Over de auteur:

Ilona van Hilst (1961) was jarenlang werkzaam in de IT totdat haar functie door een reorganisatie overbodig werd. Ze greep deze verandering met beide handen aan en koos ervoor om zich vanaf dat moment volledig op het schrijven toe te leggen.
Oogvocht is de derde thriller van haar hand.


Recensies:

Oogvocht is een intrigerend verhaal over een langslepend familiedrama. Dat is echter niet alles. Misleiding, machtsspel, vergelding en een mystieke macht die iedereen in zijn greep houdt, zijn de ingrediënten van deze thriller. De combinatie van deze, toch wel heel verschillende, ingrediënten veroorzaken dat Van Hilst zich met haar boek onderscheidt van menig andere thriller. Van Hilst heeft van de diverse verhaalcomponenten een knap geheel gesmeed, waarbij zij een fijne, vlotte schrijfstijl aan de dag legt die zij schijnbaar moeiteloos aanpast aan de sfeer van hetgeen zij op dat moment beschrijft. Heden, verleden, het wisselt elkaar af en is met elkaar verbonden. De personages die Van Hilst opvoert, beschrijft zij levendig en werkelijk. De lezer krijgt een goed beeld van hen.
- Hanneke Tinor-Centi, recensent
HT-C Communicatie & Marketing

Ben vandaag in Oogvocht begonnen en sindsdien niet meer gestopt. Wat een pageturner! Ik heb genoten van deze thriller.
- Bernice Berkleef, auteur


Copyright © 2019 - VanDorp Uitgevers