Grenzenloos
Reizen & Emigreren
VanDorp Educatief
NT2 & Inburgering
Village
Fictie & Non-Fictie


  Home > Grenzenloos > Bedrijf van een Wereldwijf

Bedrijf van een Wereldwijf
35 portretten van ondernemende vrouwen

Wereldwijven


   

ISBN: 9789461852694


Nu met 5 euro #ikblijfthuis korting van 22,50 voor 17,50!

Overal wonen ze, Nederlandse vrouwelijke ondernemers. Stuk voor stuk bedrijven van Wereldwijven. Dit is een boek vol persoonlijke gesprekken over het proces van een eigen bedrijf opzetten. Over vallen en opstaan. Over geven en nemen. Over dromen maar uiteindelijk vooral over doen! De lezer zit als het ware even bij eenieder aan de keukentafel, pratend over ambities en kansen zien, over toepassen maar ook aanpassen in een ander cultuur. Over grenzen verkennen en grenzen verleggen. Over veilig ‘dromen van’ naar gewoonweg doodeng doen.

Precies dat laatste is de reden van dit boek. De vrouwen in dit boek willen inspireren. Willen motiveren. Allemaal hebben ze om heel verschillende redenen de stap gezet en zijn een bedrijf gestart. Vaak zonder enige ervaring of geen idee hoe precies en waar te beginnen, maar gaandeweg leerden ze. Elk verhaal van zekerheden durven opgeven en onzekerheden omhelzen is uniek en tegelijkertijd heeft het vele overeenkomsten.

Met dit boek hopen de Wereldwijven handvatten aan te reiken, want ook jij kan die stap zetten. Het kan ook jouw verhaal worden.

Bekijk hier een voorbeeldhoofdstuk.


Copyright © 2023 - VanDorp Uitgevers