Grenzenloos
Reizen & Emigreren
VanDorp Educatief
NT2 & Inburgering
Village
Fictie & Non-Fictie

'Ronald A.R. Aarsen':      
De Kanselier
Nomande voor het vaderland

Ronald A.R. Aarsen

Boek: € 19,95
eBook: € 9,95

“In de buitenlandse dienst was het nooit saai, verre van dat,” zegt de schrijver. En al helemaal niet als er ook nog eens een moord plaatsvindt, voegt de verteller daar aan toe. Ronald Aarsen beschrijft gebeurtenissen in de diplomatieke dienst die hij typeert als een nomadische tocht van 40 jaar.

Lees meer...

Geloof of zinsbegoocheling?

Ronald A.R. Aarsen

Boek: € 17,95

Nadat bij de auteur in 2018 een ongeneeslijke ziekte werd vastgesteld schreef hij het boek Voordat ik gedenk te sterven. Hierin stelde hij dat geloven zich alleen afspeelt in ons brein en neurale netwerken.
In dit nieuwe boek schrijft Ronald Aarsen dat het geloof slechts een zinsbegoocheling is.

Lees meer...

Microlieten
Trilogie

Ronald A.R. Aarsen

Boek: € 29,95
eBook: € 9,99

In de trilogie Microlieten gaat de naam Alexander telkens van grootvader op kleinzoon over. Het meeslepende verhaal begint in 1919 en eindigt in 2035.

Lees meer...

Verweesde kudde
Thriller

Ronald A.R. Aarsen

Boek: € 19,95
eBook: € 9,95

Nederland 2035. De westerse samenleving is geïslamiseerd en de bevolking heeft zich apathisch bij de situatie neergelegd. Koninklijke erfopvolging is uit de grondwet geschrapt, de Oranjes zijn naar Argentinië vertrokken en Nederland is een republiek.

Lees meer...

Voordat ik gedenk te sterven

Ronald A.R. Aarsen

Boek: € 14,95
eBook: € 4,99

Medio 2018 werd bij auteur Ronald Aarsen een ongeneeslijke ziekte vastgesteld. In het vooruitzicht dat hij nog maar kort te leven heeft besloot hij zijn (on)geloof op papier te zetten. Hierbij komen niet alleen vragen over het hiernamaals aan bod maar ook over het universum en het ontstaan en de evolutie van het menselijk brein.

Lees meer...Copyright © 2019 - VanDorp Uitgevers